דרוש/ה אח/ות מוסמכ/ת להוסטל לנפגעי נפש באיזור חדרה

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

29/04/2010 | 19:04 | מאת: דורון

דרושה אחות מוסמכת להוסטל לנפגעי נפש באיזור חדרה . לפרטים - דורון - 0506242970 קוח למייל : [email protected]

30/04/2010 | 10:40 | מאת: אינה

שלום דורון, שמי אינה,אני אחות מוסמכת עם ותק של 6 שנים. בוגרת קורס הסבת אקדמאים לאחות מוסמכת באוניברסיטת תל אביב. יש לי ניסיון בהרבה תחומים כולל תחום פסיכיאטרי בבית חולים גהה במחלקות שונות בתקופת סטאז'.הייתי מעוניית לדעת יותר פרטים על המשרה.שלחתי לך קורות חיים באימייל.מספר הפלאפון שלי הוא 0546369465.