דרוש/ה עו"ס

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

24/11/2008 | 15:31 | מאת:
למרכז הארצי לסימולציה רפואית בתל השומר דרוש/ה עו"ס למשרה חלקית לצוות פיתוח והדרכה באגף החולים המדומים. מסר, המרכז הארצי לסימולציה רפואית, פועל במרכז הרפואי שיבא, תל השומר משנת 2001. במרכז מתאמנים אנשי מקצועות הרפואה מהארץ ומהעולם, בפרוצדורות קליניות ובמיומנויות תקשורת, תוך שימוש באמצעי סימולציה המדמים סביבה רפואית אמיתית. אגף החולים המדומים עוסק בהדרכת מיומנויות תקשורת, תוך התנסות במפגשים רפואיים מול שחקנים מיומנים המדמים חולים ובני משפחה. דרישות התפקיד: תואר בעבודה סוציאלית עברית ואנגלית - קריאה, כתיבה ודיבור ברמה גבוהה ניסיון קודם בהדרכה יכולת ארגון ולוגיסטיקה ברמה גבוהה יכולת טובה בעבודת צוות יחסי אנוש ברמה גבוהה ליצירת קשר: 03-5305700
28/04/2009 | 23:21 | מאת: פ

אני מתעניינת בהצעת העבודה, ואשמח לשוחח עמכם על כך. אשמח גם לשמוע באם אתם זקוקים לשחקנים לצורך תפעול הפרוייקט.