לחברת טלדור דרושים בודקי בחינות

דיון מתוך פורום  הזדמנויות תעסוקה בתחום הבריאות

17/12/2009 | 16:45 | מאת: www.taldor.co.il

לחברת טלדור דרושים / דרושות בודקי/ות בחינות בעלי /ות תעודת מזכירות רפואית, העבודה הינה במשרה חלקית. העבודה מתבצעת מהבית. מגורים באזור המרכז. דרישות: תעודת מקצוע – חובה. ניסיון בהוראה של 5 שנים לפחות בתחום – חובה. תעודת הוראה וסיווג מקצועי הגבוה ביותר באותו המקצוע - חובה יתרון לשפות נוספות. עברית רהוטה – חובה. מגורים במרכז. ניתן לשלוח קוח למייל [email protected]

14/07/2010 | 12:27 | מאת: כהן מדלן

הנני מרצה למקצועות מזכירה רפואית ומעוניינת לעסוק בבדיקת בחינות טלפון ליצירת קשר 0506382032 מדלן