אוכל
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
אבקש בבקשה שתסביר לי מה ההבדל בין פירות וירקות טריים לבין גרבר אני יודעת שכמה שיותר טיבעי יותר טוב אבל ברשימת המרכיבים של גרבר אין בכלל חומרים משמרים או כל מיני דברים כאלה אלא רק פירות וירקות.... אשמח אם תענה לי על שאלה זו כי זה מאד חשוב לי!
מי אמר שמה שיותר טבעי יותר טוב? הכוונה היא שכמה שפחות חמרי שימור וצבעי מאכל יותר טוב. אם המזון הוא ללא הנ"ל, ומיוצר בתנאים קפדנים והיגייניים במפעל המתמחה בכך - אין כל בעיה עם זה. מקל קצת על החיים, לא?