עצירות עקב אינפמיל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/11/2013 | 04:51 | מאת: Kamilsmadja

שלום רב, בני בן כחודש וחצי היה ניזון מסימילאק אך עקב עצירות ולאחר המלצת רופאת ילדים עברנו למטרנה אקסטרה קאר. היציאות הסתדרו לחלוטין והיו רכות אך אובחן לו לאחר כחודש ריפלוקס משום שהיה פולט המון. בהמלצת הרופאה שוב עברנו הפעם לאינפמיל זה כבר היום השלישי אך הילד סובל אחרי כל ארוחה ויציאותיו קשות מאוד. קראתי באינטרנט כי אינפמיל עלול לעשות בעיות במעיים ואני מאוד חוששת. מה עליי לעשות?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, אנפמיל אכן גורם ליציאות קשות אך הגוף צריך להתרגל לפורמולה החדשה. צריך להתאזר בסבלנות. ניתן לטפל ברפלוקס שלו ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ואז במקום האנפמיל ניתן לחזור לכלכלה הרגילה שלו. אשמח לעזור לכם.

25/11/2013 | 11:08 | מאת: זהבית

זה לקח לבן שלי אפילו שבוע עד שהתרגל אבל זה פשוט שינה את הילד! נורא עזר להיות סבלנית. גם התקשרתי אז לחברה והם אמרו לי שלא הכנתי נכון ושצריך להכין את זה על מים קרים..

20/05/2014 | 11:49 | מאת: קרן

רציתי לשאול לגבי האינפמיל. ביתי בת חודש וחצי קיבלה אינפמיל אך היה לה עצירות נוראית.ממש מפחיד. וחזרתי לסימילאק אך היא עדיין פולטת המון מה לעשות?? ??

מנהל פורום רפואת ילדים