בדיקת צואה לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/04/2010 | 12:42 | מאת: אודליה

אני צריכה לעשות בדיקת צואה לגילוי פרזיטים לבני בן השנה וחודשיים, יש לי כרגע טיטול מלא (עכשיו צהריים) ואני לא בטוחה שיעשה שוב עד מחר בבוקר, האם ניתן לאסוף את הדגימה עכשיו ולשים במקרר עד הבוקר? או שזה יפגום בתוצאה? תודה

שלום, לרוב זקוקים לדגימה טרייה אך אם את סבורה שלא תהיה יציאה עד הבוקר גם זאת אפשרות.

24/07/2011 | 11:19 | מאת: ג?ו

במעבדה מקבלים כלי מיוחד שמחזיק בקירור עד שעתיים הגעתי עם חיתול וזה לא היה טוב המליצו על נר בלילה,בדיקה מסורבלת מקווה שזה יעבוד

מנהל פורום רפואת ילדים