מזון במעון
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
שלום רב שמתי לב כי בפעוטון בו נמצאת ביתי המבשלת מטבלנת את המזון עם: אבקת מרק (כמות נכבדת, במקום להוסיף עשבי תבלין פשוטים כגון סלרי) ולמשל את האורז היא "צובעת" עם קארי (שהוא חריף), ולקציצות דגים היא הוסיפה מלח בכמות שלא הייתה מביישת כמותאורחים של בית מלון והדוגמא הבולטת הינה שלמחית הפירות היא מוסיפה סוכר. מדובר במעון מפוקח של אמונה? מה דעתך ומי אחראי על כך ולמי במערכת הבריאות פונים תודה
נועה יקרה, עדיף לא לתבל מזון של תינוקות, למרות שתינוקות רבים אוכלים ואף מעדיפים מזון מתובל ונהנים מאד. אינני יודעת למי יש לפנות, ובאם יש צורך. האם ישנה איזה בעיה לבתך בעקבות התבלון הנ"ל ? באם כן, אולי ניתן לפתור את הבעיה מקומית ולבקש שאת האוכל של בתך לא תתבל כל כך ? בברכה,