Actifed Compound

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/11/2005 | 15:55 | מאת: חיים

האם יש בעייה או נזק אפשרי במתן לתינוק בגיל 10 חודשים את הסירופ הנ"ל לטיפול בדלקת אוזניים שלא מגיבה לאנטיביוטיקה? הפחד שלי הוא בעיקר בגלל המרכיב האנטיהיסטמיני שבו. תודה

09/11/2005 | 16:06 | מאת: שרון

למה התינוק לא מגיב לאנטיביוטיקה ? האם באמת יש דלקת אוזניים ? יש הרבה סוגים של אנטיביוטיקה , האם הייתם אצל אף אוזן גרון ? במקרה ויש נוזלים ואנטיביוטיקה לא עוזרת והחום גבוהה כמו שקרה פעם לבן שלי נסענו לבית החולים רופא אף אוזן גרון בדק ועשה דיקור הוציא את כל הנוזלים ואחרי כמה שעות לילד ירד החום לגמרי וילד הרגיש בסדר גמור כמובן ששוב קיבל אנטיביוטיקה פני חשש לזיהום . בקשר לתרופה , הבן שלי סבל מדלקות אוזניים נוראיות ועשינו לו כפתורים על תרופה כזו לא שמעתי אבל תקרא את הדף המצורף ותנסה תהייה ערני ותעכוב ותראה אם יש תופעות לוואי , בתרופות האנטיהיסטמניות בדרך כלל הילדים קצת ישנוים ישנים יותר ולעיתים זה עוזר לנזלת ויראלית .

שלום, המרכיב האנטיהיסטמיני הוא אותו מרכיב שעוזר לייבש את הנוזלים באוזניים ומפחית את הדלקות. אומנם זה מעט מרדים אך בהחלט שווה לנסות.

מנהל פורום רפואת ילדים