גוף חדש ולא יפה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

10/08/2009 | 09:55 | מאת: מבואסת

שלום רב, ילדתי לפני שנה ושלושה חודשים. אני נמוכה, הייתי רזה לפני ואפילו חתיכה אך אכלתי הרבה יותר מדי והעלתי 20 ק"ג. כעת יש לי סימני מתיחה בצבע הגוף ברגליים בישבן בחזה והמון המון בבטן. מלבד זאת הבטן עדיין לא ירדה לגמרי - כנראה שנקרעו רקמות החיבור והשרירים חלשים. ובנוסף (הכי מכוער) יש לי עודפי עור בבטן שמתסכלים אותי מאוד. שאלתי היא האם קיים איזשהו טיפול לשיפור במראה של סימני המתיחה. שיפור שאיננו זמני? והאם האופציה היחידה לטיפול בעודפי העור היא מתיחת בטן אחרי שאסיים עם ההריונות? (העודפים בעיקר בבטן התחותונה אך גם במרכז הבטן וקצת מעל הפופיק.) תודה רבה ויום טוב

10/08/2009 | 10:01 | מאת: מבואסת

השלתי מעלי תוך שנה את 20 הק"ג האלו. אני אפילו שוקלת קילו פחות מלפני ההריון. שוב תודה

כדאי להתחיל טיפולים לחיזוק רקמת חיבור והצרת הקפים.בהצלחה. אאידה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס