כתם כהה בבית השחי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

07/06/2009 | 13:11 | מאת: אושרי

שלום אני בת 34 ואימא ל 4 ילדים. יש לי בעיה שבית השחי שלי קצת כהה מאז לידתי הראשונה שהיה לפני 8 שנים ואני לא מצליחה להיפתר מזה. הדבר היחיד שטיפה עושה את זה יותר בהיר זה שאני מורטת את השערות בשעווה את בית השחי , . התיעצתי עם קוסמטקאית והיא אמרה שזה בגלל שיפשוף של החולצה עם היד, האם יש טיפול שזה יראה נורמלי, יש לציין שאני די בהירה ואין לי שום סימן של פיגמנטציה בעור. אשמח לתשובה תודה

25/07/2009 | 16:24 | מאת: חיפאית

.

כדאי להתייעץ עם רופא עור,יש לקחת בחשבון טיפולי הבהרה .בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס