ירידה בזיכרון בעקבות לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

01/01/2009 | 09:53 | מאת: mama

מאז שילדתי את ביתי הראשונה (לפני כ 3 שנים) - חלה הידרדרות בזיכרון שלי בעיקר בזיכרון לטווח הקצר הנושא די מפריע - כי בעבר היה לי זיכרון מעולה !!! האם יש קשר בין לידה לזיכרון ? האם זה קשור לשונוי הורמונאלי שהגוף עובר לאחר הלידה בבדיקת דם שערכתי - היתגלה שיש לי חוסר בברזל ( במחסנים) בגוף - האם יש קשר?

04/01/2009 | 19:51 | מאת: שלומית

זה לא קשור לנושא הפורום שעוסק בתחום האסתטי...... לדעתי כדאי שתתיעצי עם רופא המשפחה שלך ואם הוא יראה צורך להפנות אותך לייעוץ נוסף אצל מומחה בתחום

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס