ילדתי לא מזמן.. אני מעוניינת להתחיל לתת תמ"ל..

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

21/11/2008 | 14:42 | מאת: גילה

השאלה היא מה הכי טוב? שמעתי שבמטרנה חסר אומגה בשלבים הראשונים, סימילאק לא נראה לי בגלל כל הפרשיה שהיתה.. ואופטימיל די חדש בשוק, מישהי מכירה? השתמשה? מה מומלץ? למה כדאי לשים לב כשקונים תמ"ל?? איך אדע מה הכי טוב עבור הבייבי שלי? עזרהההה

21/11/2008 | 14:48 | מאת: ע

או בטיפת חלב? הפורום הזה עוסק בטיפולים אסתטיים לאחר הריון ולידה.... מז ל טוב !.

22/07/2009 | 13:25 | מאת: דינה

הכי טוב ציצי עד גיל שנה ואז הם לא צריכים את האבקות הסינטטיות תחליפים

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס