קונדילומה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

21/11/2008 | 03:51 | מאת: xxx

שלום אני אחרי לידה וגילו לי בזמן הלידה קונדילומה ועברתי ביגלל זה ניתוח ועכשיואחרי חודשיים רציתי להוציא את זה והרופא שם לי חומר האים כדי לעשות לייזר? והקונדילומה זה יכול להיות מסוכן?

21/11/2008 | 14:54 | מאת: ע

קונדילומה זו מחלת מין, ואי לכך זה עניין רפואי ולא אסתטי, ולכן את צריכה להתייעץ עם רופא נשים.. לשאול בפורומים גם אפשר אבל לא במקום ייעוץ אישי. יש פורומים העוסקים בצוואר הרחם, ברפואת נשים, במחלות המועברות במגע מיני.. רפואה שלמה!

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס