הריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

11/11/2008 | 14:43 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 29 לפני 8 חודשים בתאריך 12.3.08 ילדתי בניתוח קסרי (לא מתוכנן) - ברצוני לתכנן הריון נוסף. יש לי חששות גדולים לגבי ההריון והלידה הנוספים - בגלל הניתוח הקיסרי - שלא עבר מספיק זמן ושהצלקת תיפתח בזמן ההריון ואו הלידה (למרות שהסיכויים סבירים שזה יהייה שוב קיסרי. האם אני צריכה לחשוש מהריון נוסף האם יש סיכון בהריון נוסף פחות משנה לאחר ניתוח קיסרי. לתשובתך אודה.

11/11/2008 | 15:41 | מאת: ..

לא קשורה לנושא הפורום - הפן האסתטי לאחר הריון ולידה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס