סימני מתיחה בבטן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

11/08/2008 | 11:20 | מאת: מיכל

שלום, ילדתי לפני שנה וחודשיים. במהלך ההיריון עליתי כ-20 קילו בעוד שהייתי מלכתחילה 5 קילו יותר מהמשקל הרצוי והנכון לי. כיום ירדתי את רוב המשקל אבל נותרו סימני מתיחה על הבטן שמאוד מפריעים לי. האם זה יעלם מתישהו? האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להעלים אותם. חשוב לציין שאני עושה ספורט הליכות ופילאטיס פעמיים בשבוע לפחות האם זה גם עוזר? מה הפתרון? אשמח לעצתך תודה, מיכל

אם סימני המתיחה עדיין ורודים, יש מה לעשות. סימנים לבנים יותר בעייתים כי זה אומר שתהליך היווצרותם ניגמר. תבואי ליעוץ.

18/08/2008 | 20:17 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך איפה אפשר לבוא לייעוץ?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס