ויטמינים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

11/06/2008 | 22:08 | מאת: ג'וליה

שלום רב, ברצוני להתייעץ בקשר לויטמינים שנקראים "MATERNA",מאוד המליצו לי לקחת אותם אחרי הלידה וגם עקב נשירה נוראית שיש לי. הבעייה שלא הצלחתי למצוא כלום על הויטמינים הנ"ל באינטרנט,בבקשה אני צריכה הסבר והמלצה,אם הם טובים ובאמת עוזרים,אם אפשר לקחת אותם בהנקה,ואם יש מידע עליהם באינטרנט? תודה מראש, ג'וליה

בזמן הנקה לא כדאי לקחת תוספות.יש טיפול שיער מצוין בקליניקת ESPAIDA חפשי באינטרנט.בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס