נשירה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

04/06/2008 | 10:52 | מאת: ורד

שלום הייתי מעוניינת לדעת האם יש משהו שניתן לעשות ע"מ להפחית את הנשירה לאחר הלידה כל עוד אני מניקה ? ועד מתי אמורה להימשך נשירה זו

04/06/2008 | 15:31 | מאת: נירית

גם אני מאוד סבלתי. המצב משתפר לאחר כחצי שנה. יש באספאידה טיפול מדהים לשיער כדאי לך להסתכל באינטרנט. עוזר מאוד

18/06/2008 | 21:56 | מאת: מירב

אני אחרי לידה כבר 7 חודשים ויש לי עדין נשירת שיער מאוד חזקה לאחר התיעצתי עים רופא משפחה נאמר לי שאין מה לעשות זה חולף לבד

סביר להניח שכן. אפשר להאיץ את התהליך ע"י טיפול מיוחד מאוד. את מוזמנת להתקשר לקליניקת "אספאידה" ולקבל אינפורמציה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס