ניקוי פנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

07/10/2014 | 12:04 | מאת: נדב

שלום, שטיפת פנים בסבון המיועד לכך מובילה אצלי, מדי פעם, לפצעים. יעצו לי למרוח לאחר מכן משהו שימנע זאת. במה כדאי להשתמש לדעתכם? אולי בטוניק? יש לי עור יחסית בעייתי, יתכן שאחרי הניקוי העור אצלי נהייה רגיש יותר והוא מפתח פצעים. תודה

שוב אותה שאילה, מתי תבינו חברים יקרים שלי שקוסמולוגיה זה מדה, שחייבים להטים טיפולים מוצרים אישיים לכול אחד לפי העור ומבנה שלו. כדי לעשות אבחון עור ואטמת מוצרים לפחות פעם בחיים אצל קוסמטיקאית בדרגה גבוה.בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס