שיעור ופצעונים מתחלפים בסנטר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

02/10/2014 | 13:41 | מאת: MyProblem

שלום רב, אני אישה בת 35 וסובלת מפצעונים שבאים והולכים בפנים - במיוחד במצח ובסנטר. כמו כן אני סובלת משחלות פוליציסטיות ועוברת טיפולי פוריות. לצערי יש לי שיעור בפנים וכדי להסתיר אותו אני פעם בחודשיים (לערך) עושה הבהרה בבית. בחודשים האחרונים הסנטר שלי נהיה זוועה. כל יום יוצאת שערות קשות וחדשות, אני נלחמת עם הפינצטה ונשבר לי. עכשיו נדמה לי שיש לי שערה תת עורית ואני לא יודעת כיצד להוציא אותה. בעיה נוספת היא שהפצעונים כשהם עוברים (עד שזה קורה....) נשארים כתמים. בנוגע לשיעור - הבנתי שאין מה לעשות בגלל שהחלות הפוליציסטיות השיעור תמיד יגדל. בנוגע לפצעונים - יש לכן המלצה? נואשת ממראה פניי ואשמח לעזרה.

את עברת טיפולי פוריות, לכן כול הורמונלית את עוד יותר מבולבלת ולא מאוזנת. אפשר להציע לך אפילציה עם מחט, שום טיפולים עם מכשור מתקדם אסור לך עכשיו. אפשר גם לאזן את גוף (הורמונלית) עם הומאופתיה, כמובן כדי לנקות את הפצעים להיטים קרובות יותר. ולא ידני, עדיף עם מכישור עכשווי אחרי הריון יהיו לך אפשרויות וטכנולוגיות רבות. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס