פילינג קוסמטי בזמן שימוש ברטואיט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

30/07/2014 | 02:18 | מאת: גיא

היי, רציתי לשאול שאלה לגבי פילינג אצל קוסמטיקאית בזמן שימוש ברטואויט 0.05 קיבלתי רטואויט מרופא העור שלי בשביל האקנה שלי , והשתמשתי בו בערך שבוע , אחר כך רציתי לתרום לטיפול וללכת לקוסמטיקאית שהחליטה לבצע לי פילינג "דלעת " (היא ידעה שהשתמשתי ברטואויט ) , לאחר מכן שמעתי שזה מסוכן לעשות פילינג בזמן שימוש ברטואויט רציתי לברר אם זה באמת מסוכן ? ואם כן מה ההשלכות ? כמו כן , רציתי לדעת אם האדמומיות מהפילינג עלולה להישאר לתמיד ?

שלום גיא,בזמן שימוש ראוקוטן אסור לעשות שום טיפול נוסף.! אאידה ESPAIDA

03/08/2014 | 21:55 | מאת: גיא

היי , תודה על התשובה אבל לא התכוונתי לרואקוטן , התכוונתי למשחה רטוואיט 0.05 השתמשתי בה 10 ימים ואז עשו לי פילינג אצל קוסמטיקאית , והשאלה שלי האם זה נזק תמידי? או שהאדמומיות יורדת עם הזמן ?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס