כתמים אדומים כתגובה לטיפול קוסמטי בחצקונים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

25/06/2014 | 21:27 | מאת: א

שלום אאידה. אני בן 30, לאחרונה החלו להופיע לי פצעי אקנה בודדים מדי פעם. בגיל ההתבגרות סבלתי מאקנה וטופלתי ברואקוטן. לפני כשבוע הלכתי לטיפול אצל קוסמטיקאית, אשר ניקתה את השחורים ופוצצה לי כמה חצקונים שהיו. במקומות מסויימים (בעיקר היכן שהיו הפצעונים) נותרו כתמים אדומים! סמוך לטיפול מרחתי על האיזורים דואק גל. עדיין, כשבוע עבר ועל הפנים שלי כתמים אדומים בצורה לא אסתטית. אני חושש שעשיתי רק נזק.. בדרכ החצקונים עוברים בזמנם לבד. וכעת הטיפול הקוסמטי השאיר אודם באיזור. האם זה יעבור?? מה אפשר לעשות כדי שלא יישאר אודם? זה מפריע לי מאד. תודה רבה לך!

שוב לחזור לאותה קוסמטיקאית ולדרוש תשובה, חצ'קונים לא פוצצים ,מנקים אותם מאוד בעדינות יחד עם זאת בנחישות. כבר מזמן לא יועצים מטיפול פנים אדומים ופצועים.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס