"חור" במצח

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

22/06/2014 | 09:51 | מאת: דורון

שלום, היה לי בעבר שחור במצח שהוציאו אותו ובעקבותיו נשאר לי חור. איך ניתן לטפל בזה? הייתי אצל רופא עור והוא שרף לי פעמיים ולא עזר.

הי דורון. לפי מה שאתה מתאר, אני יכולה להמליץ לך למלא את ה"חור" שנוצר ע"י הזרקת חומצה הילארונית לאיזור, אשר תגרום להתחדשות העור וייצור קולגן טבעי שימלא את השקע שנוצר. על מנת לקבל תשובה יותר בטוחה ורלוונטית אלייך באופן אישי, אני מזמינה אותך לקליניקת אספאידה לפגישת יעוץ איתי (ללא תשלום כמובן), בה נוכל לאבחן את עור פנייך, את מה שמפריע לך ולהתאים לך את הטיפול האפקטיבי ביותר. חשוב לי לציין שבמידה ותעשה את הטיפול בחומצה ההילארונית, תוודא שאתה מטופל על ידי רופא המוסמך לטיפולים אלו. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס