פיגמנטציה+שקעים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

22/06/2014 | 09:49 | מאת: הילה

שלום רב, אני בת 30 ויש לי בעיית פיגמנטציה וכתמי שמש ששנים מלוות אותי. ברצוני לטפל בהם ואינני יודעת כיצד. מחיפוש קצר בגוגל ראיתי כל מיני סוגי טיפולים אבל לא יודעת מה הכי טוב ובנוסף אני גם מהצפון ולא ראיתי טיפולים מסוג זה באיזור שלי.

הי הילה. תופעת הפיגמנטציה בעור הנה שכיחה מאוד בעיקר למי שגר בארצות חמות עם שמש חזקה כמו ישראל. ישנן כמה שיטות וטכנולוגיות היכולות לטפל בתופעה כגון טיפולי פילינג מיוחדים המיועדים לכך או טיפולים בשימוש מכשירים המבוססים על טכנולוגיה של גלי אור ספציפיים לטיפול בפיגמנטציה. קודם כל, את מוזמנת בשמחה לקליניקת אספאידה לפגישת יעוץ (ללא תשלום כמובן), בה נוכל לאבחן את עורך ולהתאים לך באופן אישי את שיטת הטיפול המתאימה לך ביותר. בנוסף, את יכולה לקרוא באינטרנט על טכנולוגיות כגון PPX ,DYE SVL ,N.I.R. חשוב לי לציין שעל מנת למנוע החמרה בתופעה, עלייך להקפיד על מריחת קרם הגנה על הפנים באופן קבוע ומספר פעמים ביום.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס