טיפול באקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

16/06/2014 | 10:52 | מאת: הודיה

יש לי אקנה בישבן, איך אני יכולה לטפל בזה? יש טיפולים שמתאימים לנערה בת 17 ? אני חושבת שזה תורשתי כי גם לאחותי יש אקנה בישבן,אם זה תורשתי יהיה בעייה לטפל בזה

הי הודיה תופעת האקנה יכולה להיגרם מכמה סיבות. הגורמים תלויים בפרמטרים כמו גיל, תזונה, גנטיקה, סוג עור והכי חשוב- מצב הכבד והצטברות רעלים/פסולת בגוף. בהתחשב בגילך הצעיר, אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם וכך ניתן יהיה לדעת ממה זה נובע. עד אז.. אני ממליצה לך לקחת טיפות הומאופתיות (ניתן להשיג אותן אצלנו בקליניקה או בכל מקום אחר שבו יתאימו לך את הרכב הטיפות באופן אישי) אשר ינקו את גופך מבפנים, בעיקר את הכבד או הכליות וכך יעזרו לך לטפל בתופעה. שתדעי- אקנה נובע מבעיה פנימית שיוצאת החוצה בצורת פצעים. לכן תמיד חשוב להבין מה גורם לכך, על איזה איבר זה משפיע ואז ניתן לטפל בצורה הכי אפקטיבית.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס