Ultrashape/Velashape

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

18/05/2014 | 09:29 | מאת: דליה

שלום, יש לי שאלה לגבי שני המכשירים, מה ההבדל ביניהם? כמה מהר רואים תוצאות והכי חשוב, האם השומן עלול לחזור לאיזורים אחרים במידה ולא עוסקים בפעילות גופנית. בנוסף, איזו פעילות ובאיזו תדירות צריך לעשות פעילות גופנית? תודה, דליה

אולטרשייפ הינו מכשיר אינבזיבי (פולשני) שהורס תאי שומן, מה שאומר שהשומן כן יכול לחזור לאיזורים אחרים. וולה-שייפ הינו מכשיר לצלוליט שמביא לתוצאות יפות אך גם במקרה הזה השומן יכול לחזור לאיזורים אחרים. מומלץ לעשות פעילות ספורטיבית בכל מקרה ולשמור על תזונה נכונה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס