קרמים, סבונים, מסכות ומי פנים בהריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

02/05/2014 | 09:52 | מאת: אביטל

שלום. קראתי שיש להימנע מקרמים וכדו' בהם יש רטינול A, חומצה סליצילית ועוד כי זה מסוכן לעובר. האם אכן כך? (ואני לא מדברת על תרופות שאלו החומרים ששולטים בהם אלא עוד מרכיב מאחד המרכיבים בתכשיר). תודה מראש.

שלום אביטל. אם את בהריון, אני לא ממליצה לך להשתמש בשום דבר שעלול להיות מזיק ואף רק אם יש חשש. ברגע שיש מדעה, אפילו אחת, לגבי איסור שימוש בחומר מסויים בזמן הריון, אני ממליצה לך להמנע ממנו גם אם זה נכון וגם אם לא. לא לוקחים סיכון בהריון.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס