פגמנטציה מלייזר :(

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

29/04/2014 | 11:51 | מאת: דנה

דר! לפני 3 חודשים עשחתי כהרגלי טיפול לייזר שיער . ועשו לי כוויה בירך לא ידעתי את זה אז רק הרגשתי שזה שורף מאד מאד ולא נירגע! וכל הגוף היה כזה בסטרס יתר. ולא הבנתי מה קורה .רק בצהריים ראיתי סימן כוויה. מרחתי אלוורה כרגיל והתפללתי שיעבור. לאחר הרבה קרמים זה תודה לאל עבר .. ומה שכן צץ.. :( לאחר יתר מחודש! הופיעו לי פסים לבנים באזורים שעשיתי לייזר חשבתי שזה בטח סתם מכה. וחיכיתי שיעבור . אפיחו ניקיתי תמקום מס פעמים..ועד שהבנתי שזה כתמים בהירים בעור!! ממש כואב לי הצצב הזה. עד שהבנתי שזה לא עובר נגשתי לרופא עור ליד הבית שבסהכ הביאה לי בי פנטן נגד כוויות. אבל עכשו לא שורףלי כלום ב"ה.איך נפטרים מיזה???? ומה אני עושה עם המשך טיפולים בלייזר???? :((

שלום אביטל. בלי לראות אותך, יהיה לי קשה לענות לשאלתך. עלי לראות במה מדובר ורק אז אוכל לתת לך תשובה מקצועית ורלוונטית. אני ממליצה לך לפנות למקום בו עשית את הטיפול ולשאול אותם. אם הם עושים את הטיפול, עליהם לדעת כיצד להתמודד עם מצבים כאלו. את בכל מקרה מוזמנת ליצור עמנו קשר ולקבוע פגישה בה אוכל לראות במה מדובר ולנסות לפתור לך את הבעיה. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס