קרם רטין

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

21/04/2014 | 18:23 | מאת: יונינה

שלום לך. שמעתי רבות על קרם רטין שעושה פלאים בפנים. במרקמו, צבעו ואפילו מטשטש קמטים. היכן ניתן להשיגו. תודה.

שלום יונינה אכן קרם רטין הינו נפלא לאנטיאייגינג ובעל ריכוז גבוה של ויטמין A. אם משתמשים בו נכון, יחד עם קרם הגנה וללא חשיפה לשמש, יגרום לתוצאות נפלאות. חשיפה לשמש יכולה לגרום לפעולה הפוכה בדיוק. ניתן להשיגו בבתי מרקחת עם מרשם רופא. נכון להיום, גם תמרוקיות שלמיניהן מחזיקות את הקרם אך בריכוז יותר נמוך. חשוב לציין שהשימוש בו מומלץ לאחר גיל שלושים. הכי מומלץ לקנות את הקרם אצל הקוסמטיקאית אצלה את עושה את טיפולי הפנים. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס