צלוליט והצרת היקפים-

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

08/03/2014 | 11:28 | מאת: צלוליטה

צלוליט והצרת היקפים- אשמח ואודה להסבר ממצה על כל שהיטות ומה ההבדל ביניהן. אני ידועת שיש אולטרסאונ, גלי רדיו, לייזר,חום והשד יודע מה עוד. יש מיליוני מכונים שכל אחד מתיימר להיות הכי טוב ואני הולכת לאיבוד.

שלום לך. אכן קיימות בתחום הצלוליט טכנולוגיות ושיטות טיפול רבות ושונות. אין דבר כזה "הסבר ממצא".. לכל שיטה ולכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלהם והם באים לידי ביטוי באופן אינדבידואלי לכל בן אדם. אין "נכון או לא נכון" ואין "טוב ורע". כל גוף הוא "מכונה" בפני עצמה ולכן לכל גוף מתאים סוג טיפול שצריך להיות מותאם באופן אישי. לדעתי, ה"סוד" לטיפול מוצלח הוא שילוב של מספר טכנולוגיות, שלכל אחת מהן תפקיד משלה והשילוב ביניהן מביא לתוצאה הטובה ביותר (בהתאמה אישית ומקצועית כמובן למטופל/ת). אני אשמח להזמין אותך לפגישת יעוץ, בה תוכלי לקבל הסבר מפורט ומקצועי על השיטה בה אנו עובדים והטכנולוגיות בהן אנו משתמשים. זה לא יהיה מקצועי מבחינתי להסביר לך בקצרה על כל השיטות וזה יגרום לך לבלבול נוסף. עלייך להרגיש על גופך את הטיפול ולדעת מה מתאים לך באופן אישי ומה לא. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס