נקבוביות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

01/10/2013 | 13:55 | מאת: נקבוביות

שלום.אני מסירה שיער בחוט ופינצטה בלחיים פאות שפם סנטר ,אני יודעת שהנקבוביות פתוחות לאחר ההסרה.אני שוטפת את הפנים וישר מתאפרת.השאלה שלי האם אין בעיה להתאפר ישר אחרי הסרת השיער? האם אין חשש שהמייק אפ יחדור לנקבוביות ויצור "לכלוך" בהן?אחרי הסרת השיער כמה זמן לחכות עד שהנקבוביות נסגרות?הן סגרות מיד?

שלום לך. ענית בעצמך על השאלה.. נקבוביות נשארות פתוחות לאחר טיפול כזה בערך כ- 24 שעות. מומלץ לא למרוח או "ללכלך" את העור בפרק הזמן הזה. בנוסף, חשוב מאוד לחטא את האיזור לאחר הסרת השיער.

01/10/2013 | 15:50 | מאת: תודה..

המון תודה..איך אני אנקה את העור עכשיו?..אתמול הסרתי שיער,וישר שמתי מייקאפ..אז עכשיו העור התלכלך?..איך אני אנקה את מה שעשיתי?..

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס