הסרת שיער בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

16/09/2013 | 10:45 | מאת: מאיה

שלום, מה יותר מעורר אזורים הורמונלים בסנטר ובשפה- הסרת שיער בפינצטה או בגילוח? תודה

הי מאיה. פינצטה וגילוח הן שתי שיטות שונות לחלוטין להוצאת/גילוח שיער. אין קשר ביניהם למצב הורמונלי. גילוח פשוט משטיח את השערה לגובה פני העור ופינצטה מורטת אותה אך לא את הזקיק שלה. הדרך הטובה ביותר להפטר משיער הוא שטכנולוגית shr שפוגעת בזקיק עצמו.

21/09/2013 | 14:42 | מאת: מאיה

באזורים שציינתי (סנטר ושפה שהינם אזורים הורמונלים) מעוררים שיערות מתרדמתן וגורמים לצמיחת יתר (זה על כל פנים מה שקרה אצלי). הסיבה שאני שואלת היא שאני עוברת טיפול במחט חשמלית באותם האזורים , כשבין טיפול לטיפול צומחים שיערות ולמרות שאסור לפי הספר אני נאלצת לגלח אותן כדי לחוש נוח להתהלך בין הבריות. לכן רציתי לדעת אם כבר יש ברירת מחדל אז עדיף גילוח או פינצטה- כדי שהנזק יהיה מזערי עד כמה שניתן...?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס