אפילציה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

28/07/2013 | 18:16 | מאת: דנה

שלום האם ניתן להשתמש במשחות מבהירות כתמים דוגמת לוקסיט וקליגמן בזמן מחזורי הטיפול באפילציה? כמה זמן להערכתך יכול להמשך טיפול אפילציה באזור השפם והסנטר לשיער עקשן במיוחד...? תודה

התשובה לשאלתך תלויה בשיטת האפילציה שאת עושה. אם מדובר באפילציה בעזרת מחט חשמלית אז את יכולה להשתמש בכל תכשיר. אם מדובר בטיפולי אפילציה בעזרת לייזר או מכשור שאינו מחט.. עדיף לא להשתמש בשום דבר נוסף בזמן הטיפול. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס