לשמש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

28/07/2013 | 02:03 | מאת: אני

אני מורחת מקדם הגנה 50 של אוון עדיין העור פנים נהיה אדום,כאילו לא שמתי הגנה. בסה"כ הליכה של 20 דקות בבוקר בחוץ,וחוזרת הביתה עם לחיים אדומות ואף אדום. אני מורחת את המקדםם,ורק אחרי רבע שעה יוצאת לשמש.בנוסף אני עם כובע.מה לעשות ולמה זה ככה? המון תודה

העובדה שעור פניך אדום אחרי הליכה קצרה בחוץ עם מקדם הגנה 50, עדיין לא אומר שמשחת השיזוף לא עזרה, ושחלילה עור פניך נחשף לשמש כאילו לא קיבל הגנה. כדי לרדת לעומק הבעיה מדוע עור פניך מגיב כך, גם אחרי מקדם הגנה כזה גבוה, עלי לבחון את עור פניך אישית, ולרדת לעומק הבעיה. אשמח אם תבואי לייעוץ חינם בקליניקת אספאידה, מטודלה 32, שיכון דן ת"א טל. 03-6955688. כביוכימאית במקצועי, אוכל לאבחן לעומק את סוג העור שלך ולתת לך תשובה אחראית ורצינית.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס