שמירה על העור בהריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

02/07/2013 | 12:14 | מאת: רות

אשמח לטיפים כיצד ניתן לשמור על עור הפנים ואזורי מתיחה בגוף במהלך ההריון.

עור הפנים בזמן ההריון סובל מפיגמנטציה מוגברת, ולא רק בקיץ. על כן יש לצאת לשמש עם כובע רחב שוליים (לא כובע מצחיה..), אשר מצל גם על הכתפיים וגם על המחשוף. כמו כן חובה למרוח קרם הגנה בעל מסנן הגנה50 )AVENE.למשל.) מומלץ לטפל באזורי המתיחה של הגוף במהלך ההריון עם קרם מיוחד להריון - עדיף של VILEDA וזאת אפילו מספר פעמים ביום, לשמירה על הגמישות של עור באזורי המתיחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס