פיגמנטציה לאחר כוויה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

04/06/2013 | 04:38 | מאת: יעל

שלום רב, לפני שבועיים נפגעתי משמן רותח בפנים. הפגיעות הוגדרו כדרגה 1 ועוד נקודה אחת שהיא דרגה 2. הרופא אמר לי שהכל הגליד יפה מאוד לאחר שבועיים ושכרגע לא ניתן לדעת האם נפגעו תאי צבע או לא. כרגע נשארו לי כתמים לבנים בפנים. האם לרוב הכתמים האלה נעלמים לבד? או שבדרך כלל זה נשאר? אינני רוצה איפור קבוע ולייזרים. הרופא טוען שצריך לחכות שנה שביל לדעת מה הנזק לצבע. יש לציין שאני אשכנזיה עם עור כהה אבל לא ככה מידי. האם בדרך כלל אחרי שנה זה עובר? אני ממש בלחץ מהעניין האתטי אני רק בת 20. הרופא טען שזה הגליד וצלקות לא יהיו. רק הפיגמנטציה בעייתית. ושאלה נוספת, אם זה לא עובר? יש דרכים לרופאה להעלים את זה בודאות? אני רוצה לחזור למצב הקודם לא משנה כמה זה יעלה

הי יעל. קודם כל, אני מצטערת בשבילך על מה שקרה לך.. אך העניין הוא לא כזה נורא כמו שאת מרגישה.. יהיה לי קשה לתת לך תשובה מדוייקת ומקצועית בלי לראות אותך ולהבין בדיוק במה מדובר. שבועיים זהו זמן מאוד קצר בשביל לדעת מה יהיו ההשלכות של הכוויות.. ולכן אני ממליצה לך לחכות קצת ולראות כיצד הכל מחלים. אם עדיין את רוצה לקבל יעוץ והכוונה כיצד לטפל בבעיה, את יכולה לפנות לרופא עור מומחה, או כמובן לקליניקת אספאידה, ולקבל חוות דעת מיקצועית כיצד לטפל ומתי. מקווה שהצלחתי לעזור לך. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס