סימני מתיחה מוזרים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

01/06/2013 | 04:33 | מאת: ליטל

היי אני בת 25 עולה ויורדת במשקל ותמיד היו לי סימני מתיחה בצידי האגן ובירכיים הפנימיות אבל מעולם לא בבטן. פתאום הבחנתי ב2 סימנים אדומים באורך 4-5 ס"מ כמו ורידים על הבטן התחתונה. האם ניתן לעשות משהו שזה לא יתפתח? אפשר לעשות משהו כדי שזה יעלם?? ואם כן אז מה ואיך למנוע? אני מוכנה לקנות כל תכשיר או קרם או שמן שיעזור כי סימנים על הבטן זה ממש דוחה אותי.. אני אעשה הכל.. תודה רבה רבה.

הי ליטל כאשר סימני המתיחה עדיין בשלב ראשוני ובצבע אדום, ניתן לטפל בהם. יש מגוון שיטות היום המומלצות לטיפול בתופעה. אני ממליצה לך למצוא קליניקה המתמחה או עוסקת בתחום (כולל קליניקת אספאידה) ולקבל יעוץ מקצועי והמלצה כיצד לטפל בכך. הטיפול יכול להעשות גם ע"י שמנים וקרמים וגם ע"י טיפול במכשיר המיועד לכך. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס