אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

28/05/2013 | 13:21 | מאת: אלין

שלום רב, אני בת 33 לפני כשנה וחצי התחלתי לסבול מאקנה ושחורים וכתפיים, גב, חזה ופנים. יש לי התקן של מירנה מזה 3 שנים. בנוסף ביקרתי אצל כל הרופאים הרלוונטים (גינקולוגים, רופאי עור ואנדוקרינולוגים) אצל כולם עשיתי בדיקות מקיפות שלא מצאו שום בעיה. הדבר היחיד שמשפר משמעותית את המצב הוא תוסף התזונה acnegon המכיל מגוון ויטמיני B וחומצה פולית. אך הוא יקר יחסית בכדי שאמשיך ליטול אותו על בסיס קבוע. איך אני יכולה לדעת ממה נובע השינוי שהוביל להופעת האקנה? תודה מראש על התשובה.

הי אלין. אני יכולה להמליץ לך טיפול הומאופתי כללי שהגישה שלו שונה לחלוטין מרפואה קונבנציונלית. בעיית אקנה נובעת מחוסר איזון הורמונלי בגוף שיכול להופיע בכל שלב בחיים שלנו. חוסר האיזון הזה מופיע בדר"כ כלפי חוץ באיזור הפנים והחלק העליון של הגוף. במקרה ותהיי מעוניינת, אשמח להזמין אותך ליעוץ ולהתאים לך טיפול. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס