פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

20/05/2013 | 17:08 | מאת: דנה

שלום רב בשנית. הנה שאלתי השנייה: 2) אני שחומה סובלת מכתמים בעור,כתמים כהים המתרכזים באזור הלחי,הסנטר וקצת באף. אני מניחה שהכתמים נובעים מהשמש ומשינויים הורמונליים. מה ניתן לעשות? נמאס לי ממשחות שלא עוזרות,נמאס לי מקוסמטיקאיות יקרות שנותנות טיפולי פנים חסרי משמעות,נמאס לי מכל הפרסום שיש לפתרון בכתמים,נמאס לי שאיאפשר לדעת למי להאמין היום ומה הכי נכון,נמאס לי שכל מחקר סותר מחקר אחר. אני משתמשת במייק אפ באופן יומיומי מתוך חוסר ברירה,אני נראת כל כך פחות טוב בלי מייק אפ,בגלל שגוון עורי אינו אחיד. היית אצל מומחה עור והוא אמר לי כי עליי להשלים עם הדבר.(המצב בפנים שלי לא כזה קיצוני). לטענתו עור שחום נוטה לכתמים (כפי שידוע),ואין הרבה מה לעשות בעניין. הוא אמר שמשחות לא באמת יעזרו,אם כן השינוי יהיה קל ביותר ולא משמעותי,והוא טען שכל ה'פתרונות' שמציעים היום הן בולשיט. והמליץ לי פשוט להמשיך להגן על עור פניי עם קרם הגנה נכון וכו'. האם תוכלי לשמח אותי ולומר לי אחרת? תודה רבה שוב :- ).

שוב שלום לך דנה. אני מבינה את מצוקתך והייתי שמחה אם הייתי יכולה לעזור לך. יש אכן הרבה שיטות, אמונות, דעות ודרכים שונים לטיפול בבעיות עור. חלקן עובדות יותר וחלקן פחות.. תלוי במצב המדובר. אין באפשרותי לתת לך תשובה מוחלטת לשאלתך. את צריכה לעבור איבחון והסתכלות על עור פנייך ע"י אדם מקצועי ולבחור במי או במה להאמין. כל מקרה הינו לגופו ואת צריכה להבין מה בדיוק המקרה שלך. בכל מקרה, על מנת לספק לך המלצה או דעה שתהייה רלוונטית אלייך, עלי לראותך.

22/05/2013 | 00:59 | מאת: דנה

תודה רבה לך. אשמח לשמוע במספר מילים מהן שיטות הטיפול של בפיגמנטציה,האם אילו משחות,מכשירים?.. אשמח אם תרחיבי טיפה. אני ירושלמית. תודה רבה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס