עור עייף

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

02/05/2013 | 21:23 | מאת: תמי

שלום, אני בת 42 ובעבודתי אני בממוצע כחמש שעות כל יום מחוץ למשרד, מקפידה לחבוש כובע ולהתמרח בקרם הגנה. בערב אני מורחת קרם לחות ללילה ואחת לשבוע מסכה שכביכול אמורה לגרום לעור להיות זוהר. לפני מספר ימים התחלתי להשתמש במשחה רט-אויט עבור הבהרת כתמים במצח עקב הריונות. בפועל העור עייף. אני משתמשת רק במוצרים על בסיס טבעי. אשמח אם תוכלי לייעץ לי מה מומלץ לעשות, ממה להימנע ואם יש מאכלים שאולי יכולים לעזור או שעדיף להימנע מהם. תודה

הי תמי. קודם כל- אני ממליצה לך להפסיק מיד להשתמש במשחה (רט-אויט) מפני שהשמש במדינה שלנו חזקה מידי בקיץ, גם עם מקדמי הגנה או כובע. תוכלי לחזור להשתמש בה לקראת תחילת החורף. עור עייף דורש טיפול התערבות של קוסמטיקאית מקצועית. לחות לא מספיקה לכך, העור זקוק להזנה. יש הבדל גדול בין הזנת העור ומריחת קרם ללחות. לגבי המוצרים בהם את משתמשת: מה זה אומר "בסיס טבעי"? כיצד אצ יודעת שאכן המוצרים הינם טבעיים? אין דבר כזה מוצרים שהם טבעיים לגמרי. בנוסף, לאו דווקא חומרים טבעיים הם מה שאת צריכה... חומרים פעילים הם הרבה יותר אפקטיביים מטבעיים. אני ממליצה לך יעוץ אצל קוסמטיקאית מומחית לבחירתך. כמובן- את מוזמנת לבוא ליעוץ בקליניקת אספאידה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס