שאלה לגבי רואקטאן ואקנה.

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

01/04/2013 | 19:23 | מאת: אורי

שמי אוראל בן 20 מטופל קורס שני ברוקטאן אני נמצא כרגע בחודש הרביעי לטיפול ועדיין אני אני רואה פצעים שיוצאים,המון כתמים. אני שם לב שפעם בכמה זמן יש הוצאה של שחורים על גבי העור ולאחר מכן בא פצעי אקנה במקומם. האם יש סיכוי שרוקאטן לא מטפל בשחורים? כמה עוד חודשים עלי לקחת את הטיפול? אני משתדל שלא להיחשף לשמש אך מידי פעם איני מצליח ואני נחשף מה הסיכון של היחשפות של פעם בתקופה? בתודה אורי

שלום אוראל. רואקוטן לא מטפל בשחורים. רואקוטן מחליש את יצירת בלוטת החלב. לא לכל אחד מתאים להשתמש ברואקוטן. אקנה הינה בעיה פנימית שעל מנת לטפל בה כראוי, צריך לעשות בדיקות דםוללכת ליעוץ אצל רופא מומחה. ישנן שיטות מצויינות, במיוחד ברפואה הומאופתית, שמטפלות קודם כל באיזון הגוף ואחר כך באקנה עצמו. נישמח אם תיצור עמנו קשר ונקבע לך פגישת יעוץ עם הרופאה בקליניקה שלנו המתמחה בבעיות אקנה. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס