אקנה ופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

28/03/2013 | 08:39 | מאת: מלי

לפני שנה וחצי התחלתי טיפולי פוטו לפיגמנטציה בפנים( בעיקר במצח ובשפם). במקביל עברתי טיפולי חומצות. התוצאות לא היו ככ משביעות רצון. התחלתי לעשות פילינג בשיטת 4 שלבים אצל הקוסמטיקאית, בינתיים עשיתי שלב אחד והפסקתי כיוון שהאקנה התחיל להתרבות. העור שלי ממש נהיה עמיד ולא מתקלף, רופאת עור נתנה לי רטוויט 0.05 וכרגע אני משתמשת בה ,יש מעט שיפור והעור אינו מתקלף. מה כדאי לעשות כדי להיפטר מהאקנה ובמקביל מהפיגמנטציה? עובדת עצות לגמרי.

שלום מלי. אקנה הינה בעיה פנימית, שעל מנת לטפל בה כראוי צריך לעשות בדיקות דם, לפגוש רופא מומחה ולהבין כיצד לנקות את הגוף מבפנים כך שישפיע על התופעות החיצוניות. ישנן שיטות שונות וטובות, המותאמות באופן אישי לכל מקרה (חלקן שיטות בשימוש רפואה הומאופתית) לטיפול באקנה. הטיפול בפיגמנטציה צריך להעשות אחרי שהעור נקי. את מוזמנת ליצור עמנו קשר ולקבל יעוץ לטיפולים המותאמים לך באופן אישי. בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס