חומרים אסורים בהריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

28/02/2013 | 23:14 | מאת: רלי

שלום וברכה: אני בהריון בחודש ראשון ומעט נבהלתי כשגיליתי שחלק מהרכיבים שבמייק אפ בו אני משתמשת כבר המון זמן יש רטינול a (כמעט בסוף רשימת הרכיבים). אני מתלבטת מה עליי לעשות. האם להפסיק להשתמש בו? האם יכול להיות שנגרם נזק? יש לציין שלקח לי הרבה זמן למצוא תכשיר כזה שיהיה לי מתאים וטוב ויהיה לי קשה מאוד להיפרד ממנו לתשעה חודשים. בנוסף, איך אני מבררת על תכשירים נוספים שאני משתמשת בהם ( כמו חומרי חיטוי בשל עבודתי, קרם הגנה וכדומה). אשמח לתשובתך וחוות דעתך המקצועית. אני בטוחה שיש עוד נשים במצבי שמתלבטות. תודה רבה

את בהחלט צודקת שרטינול a לא רצוי בהריון. אני ממליצה לך לבדוק באיזה מקום ברשימה הוא מצויין.. אם זה בסוף, אז סביר להניח שהכמות היא ממש מזערית וחסרת חשיבות. לגבי כל החומרים האחרים, אני ממליצה לך להתיעץ עם הרופא המטפל בך בהריון. הוא אמור לדעת מה מתאים לך ומה לא.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס