שאלה לגבי סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

19/09/2012 | 15:57 | מאת: עמית

שלום רב, אני בת 24 וסובלת מסימני מתיחה בעקבות ירידה ועלייה במשקל במהלך השנים. יש כל כך הרבה מידע פרסומי לגבי שיטות טיפול ואשמח לקבל חוות דעת מה באמת הכי יעיל (שכן ברור לי שלא ניתן להעלים אותם לחלוטין). ישנה שיטת טיפול חדשה שקראתי עליה המשתמשת בהזרקת פחמן דו חמצני. האם זה אפקטיבי? האם מומלץ על דברים אחרים? יש גם המון הצעות לשימוש בשמנים למיניהם, האם זה יעיל או שאין בזה באמת לסייע? תודה רבה

שלום אמית, יש באמת המון אינפורמציה בעניין. מה ,שעוזר לאחת ,לא טוב לשני. תבואי לשיחת ייעוץ ובדיקה. אאידה מקליניקה ESPAIDA

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס