סימני מתיחה ומשחת ארניקה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

18/08/2012 | 11:30 | מאת: קרן

האם ניתן להעזר במניעת סימני מתיחה בזמן הריון במשחת ארניקה? תודה

שלום קרן. משחת ארניקה לא מטפלת בסימני מתיחה. על מנת למנוע סימני מתיחה בהריון, עלייך למרוח על האיזורים שמן מיוחד שעוזר ללחח את העור ולעזור מעט במניעתם לעתיד. אני ממליצה לך ללכת לחנות טבע ולהתיעץ שם. הם בדרך כלל יודעים מה עוזר. בנוגע לסימני מתיחה שכבר קיימים.. אם הסימנים ורודים, ניתן לטפל בהם. אם הסימנים כבר בצבע עור, יש צורך בעירוב חיצוני. טיפולי לייזר מיוחדים וכדומה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס