חזה נפול

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

29/01/2012 | 17:32 | מאת: מיטל

אחרי שתי לידות יש לי חזה נפול וקטן יותר היה לי חזה ענקי וטבעי מה אפשר לעשות איך לפחות לשפר את המצב עכשיו אני לובשת פוש אפ בחיים לא לבשתי מרופד

שלום מיטל. יש כמה אפשרויות: 1- הרמה וטיפת הגדלה (סידור קבוע) 2- הזרקת חומצה הילורואית הובי מיוחד למילוי חזה (פיטרון זמני)כי חומצה מתמוססת תוך בגוף תוך שנה. 3- להמשיך ללכת עם פוש-אפ (פיטרון לא רה בכלל. חוץ מי זה אין עוד חידושים בתחום.

12/06/2012 | 15:26 | מאת: תמרה

ממליצה לך ללכת להתיעץ עם רופא מקסים בשם שמואל קלצקין הוא מקבל בפרופרוציה יש לו גישה נעימה והתוצאות של העבודות שלו מאוד יפות.. גוד לאק

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס