פיגמנטציה בפנים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

14/10/2011 | 18:31 | מאת: איה

שלום אאידה, אני אחרי הלידה השנייה שלי עכשיו, ויצאו לי המון כתמי פיגמנטציה על הפנים. חברות אמרו לי שזה קורה לפעמים אחרי לידה. אני לא יודעת מה לעשות. אני רוצה לקנות איזה תכשיר טוב (גם אם יהיה יקר) בשביל לטפל בבעיה. בדקתי ברשתות הפארם והמליצו לי על סרום חדש שיצא לאסתי לאודר שנקרא אילומיניישן לפנים. רציתי לדעת אם את מכירה ואת המלצתך.. תודה.

שלום איה. יש הרבה דרכים לטיפול בפיגמנטציה. חשוב לבחור טיפולים ותכשירם מתאימים לך אישית. הכי חשוב בכול זאת לבדוק את הסיבה. יש סיכוי, ש אחריי לידה וירידה בהורמונים זה עובר לבד. יחד עם זאת ממליצה בחום לאבור יועץ מקצועי. אני אישית מאוד מסתייגת ממוצרי מדף. קוסמטיקה מקצועית יותר בריא ופחות יקרה בהצלחה. אאידה

13/12/2012 | 11:35 | מאת: קארן

היי איה, לי היו אותם ימני פיגמנטציה לאחר ההריון השני, לא השתמשתי בכלום, לאחר מספר חודשים דהו ונעלמו, כרגע חלקה לגמרי:)

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס