עור רפוי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

05/09/2011 | 08:36 | מאת: מירי

שלום, אני שנה כבר אחרי לידה ונשאר לי עור רפוי בתחתית הבטן. האם יש טיפול לא כירורגי שיכול לעזור ? תודה

שלום.קיימים היום הרבה שיטות לטיפול בעור רפוי. 1.טיפולים עם אלקטרודות 2.מצוק עם "כוסות רוח "חשמליים,שנותן אפשרות לווסט את עוצמה,ולהמנע מסימנים כחולים וכאבים במהלך הטיפול. 3.גליי קול או רדיו ועוד הרבה שיטות טיפול . החשוב הוא,לשלב בין השיטות השונות לתוצאה מקסימלית ועוד יותר חשוב לבחור מקום שתהני להיות בו בהצלחה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס