טיפ באתר אספיאדה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

13/04/2008 | 23:11 | מאת: שלומית

שלום, אאידה, באתר שלך רשום בין יתר הטיפים: "מומלץ להתחיל הזרקת בוטוקס אחרי גיל שלושים לפני שנוצר קמט "הכועס" ". האינך חושבת שיש הגזמה רבה מאוד בכך? הרי ידוע שהבוטוקס (אם נתעלם מהסיכונים שבו שלא בטוח שברורים די הצורך...) מעלים במידה זו או אחרת, או משפר מצב קמטים למשך זמן מוגבל ביותר, חודשים אחדים ולא יותר. אני לא רואה הצדקה בכך שאשה בת 30 תהיה עסוקה במשך עשרות השנים הבאות בחידוש הטיפול בקמטים שצצים או שעלולים להופיע. שלא נדבר כבר על העניין הכלכלי.. ייתכן ויש נשים שמעוניינות בכך וזו זכותן, אך לעודד ולכתוב דבר כזה בתור "טיפ" נראה לי לא ראוי.

דעתך מאוד חשובה, אל זו בהחלט דעה אישית. בספרות לאחרונה, מומלץ לעשות בוטוקס אפילו אחרי גיל 25 במקומות המציקים. כשעושים הזרקות בוטוקס מגיל צעיר, זה מחזיק המון זמן, לפעמים אפילו עד שנה וכמובן לא בכל המקומות אלא רק במקומות ה"בעיתיים". בסופו של דבר, הטיפ הזה הינו בגדר המלצה בלבד. הדעה האישית שלי היא שמראה אסתטי יותר חשוב מיופי (שהינו סובייקטיבי). נשים שהעניין לא מפריע להן, לא חייבות להתייחס להמלצה זו, היא מכוונת לנשים שרוצות ומתעניינות בתחום. אנחנו מנהלות פורום, אשר השיחה נעשית בו דרך האינטרנט ואין דבר נכון ונעם יותר מלקבל המלצות ולנהל שיחה עם בן אדם. בנוגע לנושא הכלכלי- אם עושים זאת בצורה נכונה, ההוצאה לא גדולה מידי, פחות מלקנות שמלות ובגדים. זה בהחלט דבר אינדבידואלי. בהצלחה.

16/04/2008 | 10:27 | מאת: שלומית

נכון שבעתיד ייתכן ו עוד יהיו מחקרים שיוכיחו כך או אחרת, אבל כדאי לחשוב גם על זה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3527455,00.html

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס