סימני מתיחה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

29/08/2011 | 00:23 | מאת: יעל

שלום אאידה, אני חודש וחצי אחרי לידה ובמהלך ההריון עליתי במשקל בצורה משמעותית אני בדר"כ בחורה רזה בלי בעיות. בהריון יצאו לי סימני מתיחה על הבטן במותניים ובירכיים מעל הברך. צבעם אדום ושאלתי אם אפשר להסיר את הסימנים האלו ואם כן איך? תודה רבה..

שלום יעל.סימני מתיחה אדומים ניתנים לטיפול די יפה. כדאי לטפל בהם כמה,שיותר מהר.ממליצה בחום בשיטת המזורולר של חברת HIKARI.הפרוטוקול שלהם מדויק וכולל חומרי עבודה מעולים

01/09/2011 | 11:27 | מאת: יעל

יש עוד טיפול שאת ממליצה עליו??

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס