אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

16/05/2011 | 19:32 | מאת: אור

שלום, אני שלושה חודשים אחרי לידתו של בני. אני רוצה - יותר נכון, צריכה... לרדת לפחות 15 קילו ממשקלי ופשוט לא יכולה להתחיל באכילה בריאה ומאוזנת. כאלו אני ממשיכה את ה"נוחות" שבהריון. אני לא מצליחה לשדר לעצמי שאני כבר לא ו - יאללה - להתחיל לחזור למידה שהייתי. זה מייאש אני כל הזמן אומרת מחר מחר ולא מצליחה, אני לא מרגישה טוב עם עצמי, מתביישת מבעלי, ולא טוב לי עם הגוף החדש הזה אני לא רוצה אותו... אני מניקה ורציתי לשאול/לבקש תפריט מומלץ לאמא המניקה שבו אפשר גם לרדת יפה במשקל.וטיפים שעוזרים תודה רבה רבה.

שלום בנות יקרות.אחריי תקופה ממושכת חזרנו לפורום.וטוב שכך. באמת קשה לחזור לשיגרה אחריי הריון וליידה.במיוחד לבנות שמניקות.אז תנו לעצמכם עוד "קצת". אחריי שתסימו להניק ההרזיה תיחיה יותר קלה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס